PALVELUT 2017-10-31T13:39:26+00:00

Markkinointi

Luomme markkinointisuunnitelmia yrityksille, jotka haluavat uudistaa tai aloittaa markkinoinnin. Teemme myös erilaisia markkinointikampanjoita, niin sosiaalisessa kuin printtimediassa. Meiltä onnistuvat myös alan koulutukset sekä verkkosivujen tekeminen.

Innovoinnit

Innovointi on ideointityöpaja, jossa keksitään uusia ideoita liiketoimintaan tai markkinointiin. Se on  hyvä työkalu aloittaa yhteistyö. Ideointityöpajassa asiakas antaa toimeksiannon, joka voi olla esimerkiksi markkinoinnin tehostaminen tai asiakasmäärän lisääminen. Me keksimme innovoinnin ajan keinoja, joilla ongelmaan voidaan saada ratkaisu. Lopuksi esittelemme asiakkaalle innovoinnin tulokset, joiden pohjalta voidaan lähteä toteuttamaan ideoita käytännössä.

Innovoinnin kesto voi olla 6-24h asiakkaan halun ja tarpeiden mukaisesti.

Mainostoimistopalvelut

Mainostoimistopalveluihin kuuluu mainossisällön tuottaminen. Tämä tarkoittaa mm. erilaisia mainoksia, flyereita tai käyntikortteja.

Tapahtumatuotanto

Toteutamme tapahtumia alun suunnittelusta lopun toteutukseen asti. Hoidamme myös tapahtuman markkinoinnin ja siihen tarvittavat materiaalit. Esimerkkejä tapahtumista ovat mm. seminaarit sekä messut.

Esimerkkejä palveluistamme löytyy menneiden projektien sivulta, josta voit tutustua töihimme tarkemmin.

PROJEKTIT

Mikäli kiinnostuit palveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan oikeanlainen paketti juuri Sinulle.

YHTEYDENOTTOLOMAKE